Sedm stovek zápasů už za námi, sezóna však startuje až dnes!

Sedm stovek zápasů už za námi, sezóna však startuje až dnes!

Přestože jsme na Onlajnech “odvysílali” od konce července už více než 350 hokejových a téměř 400 fotbalových zápasů, ta pravá sezóna pro nás startuje až dnes. Od 17:00 se rozběhne hokejová extraliga a to je soutěž, která láká na Onlajny bezkonkurenčně nejvíce fanoušků. Zároveň to bude další zatěžkávací zkouška, jak se od loňska zvýšil zájem o online přenosy – už v létě vás bylo na Onlajnech přibližně o 20 procent víc než vloni. A že vás bude stále víc, o tom není pochyb. A co jsme pro vás na Onlajny.cz přichystali do začátku sezóny nového?

Nejdřív malá rekapitulace, co jste mohli shldnout v létě. Kromě všech zápasů fotbalového Eura jsme vůbec poprvé přinášeli zápasy olympijského turnaje ve fotbale, začali jsme také přinášet online výsledky zápasů fotbalových divizí. Pokud právě ten váš oblíbený divizní tým v nabídce zatím chybí, ozvěte se nám na info@onlajny.cz a rádi vás přivítáme mezi reportéry.

O minulém víkendu jme také poprvé přinesli na Onlajny i úplně nový sport – házenou. Díky vzájemné dohodě s Českou házenkářskou federací budeme přinášet podrobné přenosy ze zápasu extraligy mužů a interligy žen. Díky rychlosti, jakou házená přináší, bude jistě zajímavé sledovat, jak se naši reportéři s popisem zápasů popasují, protože akce se v tomto sportu střídají mnohem rychleji než v hokeji, nemluvě pak o fotbale. Pokud sledujete házenou a rádi byste se na onlajnech z tohoto drsného sportu podíleli, hledáme stále reportéry v těchto městech: Zubří, Dukla Praha, Hranice, Kopřivnice, Bystřice pod Hostýnem, Hustopeče (všechno házená mužů) a Veselí na Moravě, Šaľa, Michalovce, Písek, Bánska Bystrica, Nitra, Trenčín, Bratislava (házená ženy). Házenkářské přenosy budeme zpočátku přinášet v omezeném rozsahu, od šestého kola by pak měly být pokryty všechny zápasy.

Bystřejší z vás jistě zaznamenali náš inzerát, ve kterém hledáme zpravodaje ze zápasu hokejbalové extraligy. Od nové sezóny budeme přinášet také stručné přenosy zápasů hokejbalové extraligy, tedy sportu, který si získává stále více příznivců. Přenosy budou pouze formou informace o změných stavu, tj. ve stejné podobě jako v současnosti probíhá většina zápasů třetích nejvyšší soutěží ve fotbale. Pokud se u vás hraje hokejbalová extraliga a chodíte pravidelně na zápasy, ozvěte se nám.

A další novinky? Nechte se překvapit! Některé už dolaďujeme, u jiných se teprve rozhodujeme o jejich realizaci. Pokračovat budeme v přenosech ze zápasů juniorské a dorostenecké extraligy v hokeji, čím dál víc zápasů třetí nejvyšší hokejové soutěže přinášíme v podrobných reportážích. A pokud vás zajímají zápasy u našich sousedů, nenechte si ujít fotbalové a hokejové přenosy nejvyšších soutěž na Slovensku na www.onlajny.sk a podrobné přenosy dvou nejvyšších fotbalových soutěží v Polsku na www.lajfy.pl.

Pokud vás zajímá, jak se změnila soupiska vašeho oblíbeného klubu, mrkněte na prestupy.onlajny.cz a budete mít jasno. A poslední novinkou je samozřejmě tento blog – spustili jsme ho u příležitosti hokejového MS v Kanadě a i v právě začínající sezóně bychom vám zde rádi přinášeli zajímavé čtení, nejen ze zákulisí Onlajnů, ale o všem, co nás ve světě sportu, a hlavně hokeje, každý den potkává.

Přidat komentář

💬

Příspěvek je zatím bez komentáře. Buďte první, kdo ho okomentuje!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *