Nový blog a moje eSports zážitky

Nový blog a moje eSports zážitky

Pro eSports pracuju už od roku 2017, psaní na blog Onlajnů jsem se ale vždycky úspěšně vyhýbala. Na web jsem chodila jen, když jsem si chtěla přečíst zážitky někoho jiného.

Od loňského podzimu jsem si na web našla cestu častěji. Domluvili jsme se totiž s Pavlem Kubou, že si vždycky před ostatními přečtu jeho články o práci pro organizační výbor příštích olympijských her a dám mu na ně svůj feedback. Pavlovy příběhy z Paříže byly skvělé, trošku nás oba ale mrzelo, že blog není responzivní, a tak může přilákané čtenáře brzy odradit.

Co s tím? Prostě web aktualizujeme. Nabídla jsem, že se toho ujmu, představili jsme Davidovi náš plán a dostali zelenou. Kdo mě zná, ví, že nejsem žádná programátorka. Věřila jsem, že s WordPressem by to ale zas tak složitý být nemuselo.

Když jsem zjistila, že web běží na verzi WordPressu 2.5, dostala jsem trochu strach. (Aktuální verze je 6.4.3.) Začala jsem googlovat, jestli někdo nemá s takhle velkým updatem zkušenosti a samozřejmě nikoho nenašla. Bylo načase přibrat do týmu odborníka, aby se opravdu nic nemohlo pokazit. Poprosili jsme Martina Chmelu, aby vytvořil kopii webu a zároveň provedl update systému. Pak už jen stačilo, abych měla čas a díky nemoci nemohla vylézt 2 dny z postele a hurá, nový web je na světě.

Teď hlavně doufám, že se Vám nový web bude líbit a třeba sem přidáte i některé ze svých eSports vzpomínek, které tu ještě nejsou. Já to rovnou vykopnu minigalerií těch svých…

Jak šel čas se mnou a eSports

2017

Byla jsem asi první měsíc v redakci a během přestávkového programu si odskočila na led. Tentokrát už jsem ale nezůstala úplně inkognito. Náš hlasatel totiž plnému zimáku prozradil, že na ledě právě skáče nová posila znojemské redakce. Naštěstí ho nikdo moc neposlouchal…

2018

Můj první sraz, kam jsem jela asi jen proto, že mi kluci řekli, že tam bude fotbalový turnaj. Připojila jsem se k legendárnímu týmu 0:0 a od té doby mu zůstávám věrná.

2019

Na sraz jsem nejela, ale Lukáš Caha mi přivezl pozdrav – šálu za přínos pro firmu a práci na podpoře DEL, EBEL a CHL. Na někdy dlouhé večery a volání s Mannheimem a dalšími týmy už asi nikdy nezapomenu.

2020

Pomáhala jsem Lukášovi Kratochvílovi s řízením obsahu na Champions Hockey League a začala ve firmě fungovat jako projekťák.

2021

Vzniklo moderátorské duo eSports srazů Nikola Katolická – Johan Čáp. První rok jsme na stolech ještě netancovali. V mezisrazovém období jsme začali nahrávat Onlajny Podcast.

2022

Moje první zahraniční cesta s eSports. Na Hlinka Gretzky Cup v Red Deeru a to, jak nám chodili varování o tornádu, asi už nikdy nezapomenu. Rok 2022 byl výjimečný i tím, že jsem moderovala pořad Olympiáda živě pro Olympijský tým. To sice přes eSports nebylo, pokud bych ale neměla předchozí zkušenosti s moderováním díky eSports srazu a podcastu, na castingu bych asi nikdy neuspěla…

2023

Na hokejovém mistrovství jsme sice natočili spoustu dílů Volá Riga, na napsání blogu z celé akce jsem si ale nikdy čas nenašla. Na saunu, chatu u vody, půlnoční mazání chlebů a hokej ale i tak určitě nikdy nezapomenu.

2024

Ilustrační fotku nebo práci pro eSports, kterou bych tu mohla zmínit, zatím letos nemám. Minimálně s fotkou mi ale naštěstí pomohla umělá inteligence. A proč má ta fotka zrovna pařížský nádech? Jak už jsem psala, do updatu tohoto webu jsem se dala hlavně kvůli Pavlovým článkům o olympiádě v Paříži, takže to berte jako výzvu, abyste si je přečetli. Stojí za to!

Přidat komentář

💬

Příspěvek je zatím bez komentáře. Buďte první, kdo ho okomentuje!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *