Vstupenky na NHL v Praze? Chtějí všichni, nemá zatím nikdo

Vstupenky na NHL v Praze? Chtějí všichni, nemá zatím nikdo

Taky byste se rádi podívali na dva zápasy NHL mezi Rangers a Tampou v Praze (4. a 5. října)? Věřte, že nejste sami. O vstupenky je obrovský zájem, nicméně ani pořadatelé z České sportovní, ani Sazka jako prodejce lístků zatím nezveřejnili konečné datum zahájení prodeje. A to přitom podle prvních zpráv mělo už nastat. Přesto ale existuje možnost, jak se k lístkům dostat už nyní!

Ve zprávě, kterou přinesla média 10. března se počítalo se zahájením prodeje mezi 10. a 20. dubnem. Dnes je jedenadvacátého a stále nic. Copak fanoušci u nás, ti jsou díky zkušenostem už obrněni trpělivostí, ale stovky cizinců z blízké a vzálené Evropy nechápou, co se vlastně se vstupenkami děje.

A že bude o zápasy zájem i za hranicemi je více než jasné. Mailů o informace o vstupenkách jsme dostávali z ciziny tolik, že jsme raději v polovině března spustili vlastní informační web v angličtině na adrese www.nhlprague.com a směřujeme všechny dotazy tam. A zájem je obrovský – na web nejčastěji chodí zájemci o NHL z Německa, Finska a Velké Británie, zaregistrovali jsme ale také desítky přístupů z Rakouska, Bulharska, Ruska, Maďarska, Řecka nebo Běloruska. Všichni hledají “NHL in Prague tickets” a podobné výrazy.

Kromě dotazů o prodeji vstupenek nelze nezaznamenat povzdechy nad cenou vstupenek – pro srovnání, na zápasy ve Stockholmu je nejvyšší cenová úroveň jen o 10 dolarů výše než u nejlevnějších lístků pod střechu O2 arény. Ale osobně bych to pořadatelům ani v nejmenším nevyčítal – poptávka je obrovská a proč nenasadit exkluzivní cenu rovnou? Při nižších cenách by stovky vstupenek zcela jistě skončily v kapsách překupníků a ceny by se nahoru vyšplhaly tak jako tak.

Zatím tedy zájemce o historický zápas jeho pořadatelé neustále napínají. Jedna možnost jak získat vstupenky už nyní by ale přece jen byla. Tampa Bay nabízí pro své fanoušky možnost koupit vstupenku v rámci balíčku, obsahujícím pět nocí v hotelu Mariott v Praze, vyhlídkové trasy po Praze a další laskominy. Pokud po NHL opravdu toužíte, nějakých 32 tisíc Kč vás přece nemůže rozházet :).

Přidat komentář

💬

Příspěvek je zatím bez komentáře. Buďte první, kdo ho okomentuje!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *