Destination: Canada!

Destination: Canada!

Přesně za sedm dní odstartuje v Quebecu a Halifaxu hokejové MS a dnes je tak to správné datum naplno spustit náš blog. V neděli odlétáme do Kanady a budeme se vám snažit přiblížit oslavu století hokeje z míst, kde je hokej tou nejposvátnější věcí, i trochu jinak, než tradiční média. V úvodu se na blogu objeví příspěvky Davida a Michala, s postupem času ale počítáme s tím, že dostanou šanci i další lidé z eSports.cz – mnoho z nich je opravdu šikovných a budeme rádi, pokud se o tom přesvědčíte i vy.

Co vás čeká nejen na tomto blogu? Na Onlajny.cz vám přineseme úplně všechny zápasy turnaje v online reportážích a pokud vás od jejich sledování neodradí pozdní noční časy, budeme rádi. Na blogu se zase podíváme do zákulisí turnaje, mezi fanoušky nebo do ulic Quebecu. Jelikož se několik dní před samotým začátkem MS zdržíme i v Montrealu, určitě bude zajímavé nahlédnout do hokejového šílenství, které zde díky úpěšnému tažení Habs v Stanley cupu panuje. A s koncem turnaje blog samozřejmě neskončí – rádi bychom vám naše postřehy ze světa hokeje na internetu přinášeli i nadále. Určitě vám rádi přineseme informace ze zákulisí nebo historie Onlajnů i dalších projektů naší firmy nebo pohled na to, jak vlastě funguje hokejová žurnalistika.

Budeme rádi, pokud nám v komenářích dáte vedět, co si o našich článcích myslíte a přidáte vlastní postřehy. Ale tď už nás omluvte, vyrážíme balit 🙂

Show 1 Comment

💬💬💬

  1. formes

    Šťastnou cestu chlapi a uzijte si to tam 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *