Sport 1 potěšil moje hokejové srdce

Sport 1 potěšil moje hokejové srdce

Je o mě známo, že jsem sportovní fanatik. Ze všeho nejvíc mám rád hokej. Vůbec nemusí jít o reprezentaci, NHL nebo extraligu. Miluju hokej jako takový… Strašně rád sleduju první i druhou ligu a byl jsem už i na krajském přeboru. Za hokejem jsem vyrazil do Rakouska, Ameriky, Finska, Německa, Švédska ale i třeba do Velké Británie (o tom vám někdy napíšu).

Dneska jsem se dozvěděl, že kabelová televize Sport 1 bude vysílat ve středu přímý přenos ze zápasu Maďarsko – Norsko a od 15. dubna začnou přímé přenosy z mistrovství světa skupiny B! Ve středu nás tak čeká úžasný souboj šestatřicetiletého norského “Řezníčka” Tommyho Jakobsena (jsme stejně vysocí, rozuměj malí) s maďarským gólmanem Leventem Szuperem…

Na béčkový šampionát se těším ještě víc. Doufám, že zase uvidím Davida Livingstona z Nizozemska, který pět let hokej na klubové úrovni vůbec nehrál, je nejpomalejší ze všech hráčů, které jsem kdy v televizi viděl, ale stal se ve dvaačtyřiceti nejproduktivnějším hráčem svého týmu. Těším se na maďarského brankářského mága Levente Szupera, který byl prvním Maďarem na draftu NHL a v každém rozhovoru vypráví, že spal ve stejném hotelovém pokoji jako Ed Belfour 🙂 Těším se na Poláka Marcina Kolusze, který to válí za Oceláře Třinec i adoptovaného Čecha Martina Vozník.

Francii bude chytat hvězda Montrealu Canadiens Cristobal Huet, v útoku nastoupí známý neřestník Sebastien Bordeleau. V čínském dresu by mělo nastoupit hned pět Wangů, tři Liuové a tři Zhangové. Uznejte, že to, že má tolik hráčů jednoho týmu stejné příjmení, je ve světě rarita. Litvu posílí krvežíznivé pravé křídlo Dainius Zubrus z Buffala Sabres či někdejší Opavák Egidius Bauba.
Přijedou i Rumuni. Na jejich výkonnostní pokroky se velmi těším, protože ještě v roce 2002 prohráli na šampionátu ve skupině C v čínském Pekingu všechny zápasy. Rumunské noviny tehdy nejvíce rozebíraly skutečnost, že náhradní brankář usnul během zápasu na střídačce…

Show 1 Comment

💬💬💬

  1. Sl4v4

    Huet a hvězda Habs? Já mám za to, že Huet chytá za Capitals.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *