Onlajny jedničkou českého internetu!

Onlajny jedničkou českého internetu!

Tak, povinný bombastický marketingový titulek bychom měli za sebou a teď k faktům, které k tomu tvrzení vedou: podle meření Netmonitor.cz jsou Onlajny.cz na celém českém internetu serverem, na kterém návštěvníci tráví nejvíc času! V číslech za neděli 8. března, což byl den s historicky největší návštěvností Onlajnů od jejich spuštění, nemá žádný českých serverů delší průměrnou délku návštěvy a průměrný čas strávený uživatelem než Onlajny. V průměru každý návštěvník strávil v neděli na Onlajnech více než 85 minut a v dlouhodobém průměru trvá každá návštěva přes 25 minut. V celkovém součtu jste nám jen v neděli věnovali 45 tisíc hodin svých životů. Děkujeme.

Samozřejmě, není všechno bez problémů a zvyýšená návštěvnost přinesla i chvilkové výpadky způsobené přetížením systému. Pro přiblížení, včerejší návštěvnost byla dvojnásobná oproti průměru aktuální sezóny a o 20% procent vyšší, než byl dosavadní rekord z 15. února. Za tyto výpadky přijměte naši omluvu.

Obrovské množství lidí bylo zvědavo nejen na nervydrásající souboj v semifinále play-of 1.ligy – Kometa Brno v Chomutově a Ústí nad Labem v Hradci Králové, mnoho lidí sledovalo i boj Pardubic v Plzni a vyvrcholení základní části 2. hokejové ligy. Mimo hokej přilákal nejvíce fanoušků fotbalový zápas Brno – Bohemians a házenkářský souboj Kopřivnice s Jičínem.

Onlajny.cz měsíčně navštíví přes 100 tisíc lidí, kteří zde mají možnost sledovat každý měsíc více než 1 000 textových on-line přenosů z hokeje, fotbalu, házené, volejbalu a hokejbalu.

Přidat komentář

💬

Příspěvek je zatím bez komentáře. Buďte první, kdo ho okomentuje!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *