Na LG Hockey Games za dva haléře. Díky Ryane!

Na LG Hockey Games za dva haléře. Díky Ryane!

Už jsme tady zase. Ve Švédsku, ve Stockholmu na LG Hockey Games. Ne že bychom tady byli nějak často, já osobně to tady prožívám poprvé. Ale takovej Áda je tady asi potřetí a Roj popáté. Koupili jsme si letenky za dva halíře a jeli jsme se podívat na Jágra. Ale Jarda se na nás pěkně vykašlal. Nám to však nevadí. Stockholm je moderní město, Globen Arena jedna z nejkrásnějších hokejových hal a za to to přece stojí.

Celý let z Prahy do Stockholmu proběhl v naprostém pořádku. Ryanair nás dovezl na švédské letiště velmi výhodně, pak jsme ovšem museli velmi nevýhodně cestovat asi 100 km do samotného centra Stockholmu. To jsme zvládli, zvládli jsme si dokonce koupit i sedmidenní jízdenku na zdejší MHD a celkem bez problémů jsme dorazili i do hotelu.

Hotel je poměrně moderní, i se snídaní. Nicméně spát v pokojích bez oken není zrovna nejpříjemnější. Jak sakra máte vědět, že je ráno, a že máte vstávat? Včera večer jsme se rozhodli, že zajdeme do nějaké restaurace v centru. Měli jsme hlad. A jediné, co jsme objevili, byl sushi bar. Tak jsem poprvé v životě ochutnal tuhle japonskou pochoutku. Bylo to skvělý.

Večer jsme pak prožili ve společnosti úžasného pití s názvem Moravské penicilin. Ráno snídaně, pak nuda až do odpoledne a následně odjezd do Globen Areny. Jen Áda se nenudil, celé dopoledne totiž usilovně sledoval přes internet tenis, na který si vsadil. I když ve druhém setu už propadal panice, nakonec jeho favorit zvítězil. A vlastně ani Formes s petrou a Lukášem se nenudili, protože šli kamsi do centra. Já ale musel zůstat na hotelu a pracovat. Blížící se semifinále sledge hokejové ligy můj život značně komplikuje…

Za chvíli začne první hokej, domácí Švédové hrají s Ruskem. Uvidíme, jak to celé dopadne. Každopádně nás Švédové velmi zklamali. Dopadla na ně finanční krize a press centru není co jíst. Třeba se to do soboty zlepší. Sledujte i nadále blog, další příspěvky budou následovat. A snad budou zajímavější než tento. Ono když nic neprožijete, tak se to těžko popisuje.

Show 1 Comment

💬💬💬

  1. annonnym

    Blog sleduji, žádný další příspěvek nepřibyl! Lháři!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *